Big Bad Wolf Book Sale

Arggghhh....hari tu rasa macam nak gilaaaa,,,,gila buku, heheheh. seronok betul pergi Big Bad Wolf sale!!

Rasa nak borong semua buku yang ada. Nasib baik duit tak ada,hehehe. Maklumlah nak kena fikir persiapan untuk anak juga :) Tapi adalah beberapa buah  buku yang aku beli, murah aje..termasuk novel, buku citer untuk anak , buku masakan walaupun aku ni kategori malas masak...tapi buku masakan tetap beli( kot2 time kecemasan ada org nak datang rumah, boleh juga cari idea utk masak)




1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment