Peraduan "Give away"

Selalu tengok blog2 yang kreatif bagi Give Away hadiah..dah lama aku nak buat macam tu..tapi tak tahu macamana..maksud aku, macamana nak pilih pemenangnya...Benda yang nak diberi banyak....tapi tak tahu nak buat macamana..


 Hadiah pertama
 
Hadiah Kedua

 


Hadiah Ketiga


Hadiah saguhati
(kain skrap pelbagai saiz sesuai untuk buat kraf yang kecik dan comel )


Setiap perkara mesti ada pertama kali kan...??So...pada sesiapa yang ingin memenangi hadiah "give away" ni anda hanya perlu mengikut syarat2 yang diberikan...(ini pun tiru idea dari blogger lain..hehehe..yang penting ikhlas nak bagi hadiah.....)

Syarat-syaratnya: 

1. Anda hanya perlu jadi  follower macam-macam

2. Listkan  http://macammacamjita.blogspot.com/  dalam bloglist anda..


3. Tinggalkan ID follower anda, serta links anda dan email di ruangan komen entri .

4. Contest ini akan bermula dari sekarang sehingga 25 November 2011 (12.00 malam).

5. 3 pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan nama...dan pastikan post gambar anda  
    bersama hadiah yang dimenangi.2 hadiah saguhati akan diberikan pada yang terpilih.

Senang ajekan..

Semua hadiah ini dibuat menggunakan hand stitch..sebab mesin jahit aku rosak..so...kalau nampak tak berapa kemas tu janganlah kutuk....lagipun  aku buat dengan perasaan penuh kasih sayang tau.. :)

7 comments:

hana said...

sy join ga ni..

id follower: hana

link: http://kinkiutside.blogspot.com/2011/11/giveaway-macammacamjita.html

email: hanainhouse@gmail.com

Lady WaiLiN said...

join!!!!!!!! suke sgt beg merah tuhhh saya fanatikmerahh!! nak menang nak menangggg

id: lady wailin
link: http://wailinthelifestyle.blogspot.com
email:wailinwailin82@gmail.com

please let me winnnnn pleaseeeeeeeeeeee hukhuk

mas said...

salam mas join

id;mas

email:imasheeta@yahoo.com

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/11/giveaway-macammacamjita.html

Nida said...

As-salam..

Nida turut sama memeriahkan pertandingan lantaran hadiahnya sangat-sangat menawan hati.. moga-moga ada rezekiku untuk mendapatkan... ameeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/giveaway-from-macam-macam.html

id follower: Nida
email: fuf323@gmail.com

Terima kasih.

Nida said...

p/s: Nida letakkan blog ini dalam bloglist "blogshop" dalam blog Nida

tq:)

Joel Leslie said...

hey :) saya join..


ID Follower: Joel Leslie
Link blog: http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com
email: joel_leslie97@yahoo.com

terima kasih :)

Adik Nor said...

Sy pon nk join jugak..walaupun last minit..hehehe

id follower : yati ramli
link : http://adiknor.blogspot.com/2011/11/macam-macam-giveaway.html
email: deknoramli@gmail.com

Post a Comment