Gila buku




lama betul tak bukak blog aku ni......rindunya.....bukan apa, komputer aku buat hal!!!kejap ok, kejap tak.....tension betul!!!!!! Balik dari kerja singgah kejap Jaya Jusco Bukit Raja, Klang......hantar gambor untuk dicuci.....sementara nak tunggu gambarnya siap, singgah sekejap kat Popular (sebelah kedai aje)............Seronoknya aku........dapat jugak cuci mata.......sambil cuci tu mulalah membeli....pantang betul kalu menyinggah kat kedai buku......




Aku memang tak kisah buku tulisan bahasa apa pun....yang penting aku suka dan aku faham....walaupun tulisan cina, tapi senang dan mudah difahami ..........


siapa yang jadi cikgu tadika yang suka menjahit...memang sesuai beli buku ni sebab banyak craft yang berguna dan menarik untuk teknik pembelajaran kanak-kanak....






Buku ni banyak mengajar tentang macamnana nak buat pelbagai jenis beg.....besttt........mesti ada yang tertanya2 berapa harga buku ni kan!!murah aje....Popular tengah buat promosi satu buku harganya RM12.00 tapi kalau beli tiga harganya RM24.00 sahaja...Apalagi...aku pun terus ambik 6 buah buku.....sebab murah.....ada macam2 lagi buku craft yang menarik.....itupun aku dah rasa berbaloi sangat2.....jimat!!!Bila nak buat tu...lain cerita!!!!






Tapi yang ini lain sikit.....harga RM23.00 untuk sebuah buku....dari sarung tangan bertukar jadi doll.......cute sangat!!! Mana nak dapat dengan harga macam tu.....Oklah.....no more shopping for books until next month....!!!

4 comments:

SyaAz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
tiongTiong coming... said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SyaAz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
honeysweety said...

serunya belanja buku :)

Post a Comment