books hunting

Geramnya........setiap kali masuk kedai buku.....aku macam budak kecik yang seronok bila mak bapak bawak ke kedai Toys.....hehehe.....bukan apa.....masa belajar dulu nak beli buku yang aku suka...tak mampu, duit pinjaman PTPTN pun bukannya banyak sangat, tak macam sekarang ni....sampai ada yang guna untuk downpayment kereta.......so.....bila dah kerja ni....apalagi.....balas dendamlah....:) Nasib baiklah tak bawak kad plastik......kalu tak...........orang yang gila buku aje boleh faham perasaan ni.....................emmmmmmmm......



Ini di antara buku yang aku beli......macam- macam idea dan tips yang aku dapat......walaupun tak faham apa yang ditulis tetapi gambaran yang diberi sangat berguna......murah sikit harga dari buku Jepun.....bulan depan aku nak pergi lagilah......anak-anak pun suka melepak kat kedai buku......tapi sebelum masuk tu kena bagi makan kenyang-kenyang dulu........hehehe....Hari tu pun dah separuh hari duduk dalam tu......seronoknya.........

3 comments:

color me pretty said...

hi , mmg seronok kalau dok dalam kedai buku. anak2 i pantang jumpa kedai buku, dah masuk tak nak keluar dah. anyway what lovely books u got there! i wish i could have one :)

Rafidah Ahmad said...

babe...kat mana nak carik buku2 camni yea? mph and popular ada ke?

miss J said...

buku tu I beli kat kinokuniya kat KLCC....best sangat2......harganya taklah mahal sangat.....paling murah rm 12.50 (yang I belilah)sesiapa yang kaki buku and craft memang patut pergi beli kat situ sebab MPH dan Popular pun tak ada banyak pilihan buku craft sebanyak tu....(English,Chinese and Japan)...:)

Post a Comment